Maatregelen ivm 2e lockdown ivm Covid-19 pandemie, gelden van 15/12/20 tot 17/01/21

Maatregelen ivm 2e lockdown ivm Covid-19 pandemie, gelden van 15/12/20 tot 17/01/21

Gedurende de 2e lockdown vragen we u om met de volgende regels rekening te houden:

  1. Maak zoveel mogelijk gebruik van telefoon of e-consulten: vraag via het mailadres breezand@co-med.nl of per telefoon een afspraak aan, waarop de huisarts, praktijkondersteuner of assistente u terugbelt om uw vraag door te nemen. Ze zullen samen met u een (behandel)plan opstellen. U kunt foto’s van bijvoorbeeld huidafwijkingen bijsluiten, daarmee kunnen we bijna drie kwart van de vragen oplossen.
  2. Met een persoonlijk mail-adres en een eigen 06-nummer kunt u een portaal in de praktijk krijgen voor veilige informatie-uitwisseling. Vraag de assistente ernaar.
  3. In zaken, waarbij lichamelijk onderzoek nodig is, wordt u verzocht op afspraak naar de praktijk te komen MET een mondkapje. Als u het vergeet hebben we een kapje voor u klaarliggen.
  4. Twijfelt u over of u met uw klacht of vraag naar de praktijk mag komen aarzel niet, bel of mail de assistente. We willen graag, dat u zich welkom voelt bij klachten en niet wegblijft omdat u denkt dat we overbelast zijn.
  5. Starlet blijft bloedprikken, zoals ze het de afgelopen maanden al deden, op afspraak.
  6. De podotherapeute N. van Kooten blijft werken op afspraak.

 

Rest ons u sterkte toe te wensen in deze periode met vergaande beperkingen. Denk om uzelf en om anderen. Fijne Kerstdagen en een goed 2021, team Co Med Breezand.Corona Handen wassen